Super delikatne pączki – Jak je wykonać?

Cześć!
Chcielibyśmy podzielić się z wami naszymi przepisem na super delikatne pączki.
Jeśli jesteście fankami/fanami pączków, koniecznie musicie wypróbować ten przepis.
Wiemy, wiemy ciasta drożdżowe nie należą do najłatwiejszych, ale tu wkraczamy My. Prowadzimy was krok po kroku.
Trzymajcie się naszych rad, a na pewno wyjdą wam idealne. Rodzina prawdopodobnie zamieni się w nieobliczalnych pączkożerców, a sąsiadka będzie z niedowierzaniem pytać z której to cukierni. Pączki z tego przepisu są mięciutkie jak chmurka oraz super aromatyczne.
Nie przedłużając, przygotuj składniki i zaczynajmy.
Przepis( około 20 sztuk):
1.Zaczyn:
-240g wody(ciepłej),
-240g mąki typ 00,
-25g drożdży,

 

2.Ciasto
-Zaczyn(wcześniej przygotowany),
-510g mąki typ 00,
-4 jajka L “zerówki”,
-1 żółtko L “zerówki”
-100g masła, -40g jogurtu naturalnego,
-40g miodu,
-75g cukru,
-skórka z cytryny,
-skórka z pomarańczy,
-laska wanilii.