Cześć! Chcielibyśmy podzielić się z wami naszymi przepisem na super delikatne pączki. Jeśli jesteście fankami/fanami pączków, koniecznie musicie wypróbować ten przepis. Wiemy, wiemy ciasta drożdżowe nie należą do najłatwiejszych, ale tu wkraczamy My. Prowadzimy was krok po kroku. Trzymajcie się naszych rad, a na pewno wyjdą wam idealne. Rodzina prawdopodobnie zamieni się w nieobliczalnych pączkożerców, a sąsiadka będzie z niedowierzaniem pytać z której to cukierni. Pączki z tego przepisu są mięciutkie jak chmurka oraz super aromatyczne. Nie przedłużając, przygotuj składniki i zaczynajmy. Przepis( około 20 sztuk): 1.Zaczyn: -240g wody(ciepłej), -240g mąki typ 00, -25g drożdży,   2.Ciasto -Zaczyn(wcześniej przygotowany), -510g mąki typ 00, -4 jajka L "zerówki", -1 żółtko L "zerówki" -100g masła, -40g jogurtu naturalnego, -40g miodu, -75g cukru, -skórka z cytryny, -skórka z pomarańczy, -laska wanilii.