Nasza historia

Od zawsze ciągnęło mnie do słodkości! Myślę, że ta miłość zrodziła się podczas wspólnego pieczenia z babciami i moją mamą. Pieczenie ciast po nocach było dla mnie magicznym doświadczeniem. Po pierwszej pracy na stanowisku cukierniczki wiedziałam, że to jest to co chce w życiu robić.
Zainspirowana bajką o słynnej Paryżance stworzyłam Madeline, która istnieje na rynku od 2017 roku. Zaczynałam od małej pracowni działającej na zamówienia aż nadszedł czas na spełnienie swojego marzenia – otwarcie własnej cukierni! Przypadkowo wciągnęłam w to męża, który odkrył w sobie niesamowitą pasję do francuskiego cukiernictwa. Działamy wspólnie razem z naszym wspaniałym zespołem tworząc prawdziwy Paryż w naszym mieście!

Nasza misja

Naszą misją jest tworzenie unikatowych, autorskich deserów z najlepszych składników. W codziennej pracy używamy ekologicznych jajek, naturalnych surowców i owoców, które zbieramy w naszym sadzie za miastem. Tak, naprawdę mamy własny ogród, gdzie rosną niezliczone krzaki malin, jeżyn, a nawet brzoskwinie czy arbuzy!