O nas

Madeline to francuska cukiernia, u której podstaw leży pasja i zamiłowanie do słodkich wypieków. Naszym głównym cukiernikiem, a zarazem pomysłodawcą i właścicielem lokalu jest Magda Kiertowicz. Magda jest samoukiem, a jej wędrówka w poszukiwaniu kulinarnych inspiracji i niepowtarzalnych smaków wciąż trwa. A kiedy tylko uda się jej stworzyć coś unikatowego, od razu dzieli się tym z innymi. Dzięki kreatywności, pasji i zaangażowaniu realizuje autorskie pomysły, którymi codziennie zaskakuje naszych gości. Jej poczucie humoru i ciągła chęć polepszania swoich umiejętności wpływają pozytywnie na całą ekipę Madeline.Nasz energiczny zespół, pełen życzliwości, zawsze służy pomocą i dobrą radą. A przyjazna atmosfera sprawia, że cukiernia jest idealnym miejscem na spędzenie wolnego czasu z rodziną czy przyjaciółmi.

ekipa

Gwarancją niepowtarzalnego smaku naszych wypieków są składniki wysokiej jakości, używane w procesie produkcji, takie jak oryginalna belgijska czekolada czy masło z 82% zawartością tłuszczu. Nie korzystamy z gotowych komponentów, wszystko robimy sami. Począwszy od wszelkiego rodzaju ciast, ciasteczek, serników, babeczek, bez, tortów, poprzez masy, słodkie polewy, konfitury czy kremy.

świeże produkty

Ponieważ stawiamy na jakość i świeżość, do naszej cukierni codziennie rano dostarczamy nowe wypieki o unikalnych walorach smakowych i wyglądzie. Szeroki wybór asortymentu sprawia, że każdy miłośnik słodkości w Madeline znajdzie coś dla siebie.

21272532_775154115942601_5612620548115969865_n

Cukiernia Madeline rzuci słodki urok na każdego z gości,

więc pamiętajcie, zostawcie miejsce na deser!